Vierdaagse

ARRANGEMENT

Vierdaagse

ARRANGEMENT

VIERDAAGSE ARRANGEMENT 

Ga vier dagen op mini-vakantie in het mooie Rijk van Nijmegen. Hotel Restaurant De Wolfsberg is de ideale uitvalsbasis voor een paar actieve dagen maar toch totale ontspanning. Wandelen, fietsen mountainbiken, de stad Nijmegen verkennen. Er zijn bij ons talloze mogelijkheden om je vakantie in Nederland tot een avontuur te maken.

De wandelvierdaagse
Nu de Vierdaagse helaas weer niet door kan gaan hebben wij in diezelfde  vertrouwde omgeving vier wandelroutes samengesteld. Maar nu kiezen we niet voor asfalt, we gaan de paden op. Je ziet de mooiste natuur in de directe omgeving van de stad.

Het landschap is divers: van bos tot vennen, van heuvels tot uiterwaarden. Als je jaarlijks de Vierdaagse wandelt zie je Nijmegen zoals je nooit eerder hebt gezien. Er is een heerlijke rust en het is verrassend groen. Je verkent de bossen bij Milsbeek, loopt langs de Waal, ziet de uiterwaarden in de Ooijpolder, wandelt de N70 – de mooiste wandelroute van 2019 – rondom de Duivelsberg, ontdekt de Hatertse vennen en het Duitse Reichswald. En natuurlijk mag je de beroemde Zevenheuvelenweg niet overslaan. Ga jij de uitdaging aan? 

“Berg en Dal is wandelgemeente
van het jaar 2020"

– tevoetonline.nl

Klik op de uitschuifknop links bovenin de plattegrond om de wandelroutes te openen.

Mountainbiken 
Stap je liever op de fiets? De Wolfsberg is de perfecte startplaats voor een mountainbike tocht. Scheuren door zand, klimmen op steile heuvels en crossen over beboste paden, in het Groesbeekse bos kan het. Het team van MTB Rijk van Nijmegen heeft keihard gewerkt aan uitbreiding en verbetering van de mountainbike routes in de regio. En dat betaalt zich uit: op de populaire website mtbroutes.nl zijn de routes in Nijmegen en Groesbeek naar de eerste en tweede plaats gestemd.

Fietsen
Onze receptie beschikt over legio prachtige fietsroutes. Doorkruis de bossen, ga een rondje over de Nijmeegse bruggen of een tochtje door de prachtige Ooijpolder. In de omgeving zijn er voldoende routes voor de echte fietsliefhebber. Wil jij een fiets bij ons huren? Dat kan! Wij beschikken over zo wel elektrische als normale fietsen. Deze zijn te reserveren bij onze receptie.

Ontdek Nijmegen
De stad Nijmegen is de oudste stad van Nederland en zeker een bezoekje waard. Slenter langs de winkeltjes in de Lange Hezelstraat, drink een biertje bij Stadbrouwerij De Hemel en plof neer voor een lunch op de terrassen van de Grote Markt. Een heerlijk bourgondisch dagje staat je op te wachten.

Het arrangement

Tijd voor wat rust bij terugkomst in het hotel! Wat denk je van lekker ontspannen in het zonnetje op ons terras met een Wolf bierproeverij en bitterballen? Je overnacht in een van 17 hotelkamers en op de dag van aankomst geniet je van een 3-gangen diner in het restaurant. Hotel De Wolfsberg ligt op een heuvel aan de rand van Het Groesbeekse Bos en kijkt uit over de weilanden in het dorp in het dal. De ideale bestemming voor een vakantie in het Rijk van Nijmegen.

Inclusief

– 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer
– Inclusief driemaal ontbijtbuffet
– Welkomstdrankje
– 3-gangen diner op dag van aankomst
– Wolf bierproeverij met bitterballen op een dag naar keuze

vanaf

€ 285,00

per persoon
Op basis van een tweepersoonskamer

RESERVEREN

T 024 397 1327

ACTIVITEITEN

in de omgeving