Feest

Feest

LET'S GET THIS PARTY STARTED

Een goed feest begint bij een bijzondere feestlocatie. Het liefst natuurlijk een locatie die iets toevoegt door zijn sfeer een uitstraling. Bij Hotel Restaurant De Wolfsberg ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar de mooiste feestlocatie van Nijmegen en omstreken. Hier vind je tot 250 personen stijlvolle ruimtes met unieke mogelijkheden voor leuke feesten of events. Van een exclusief etentje tot een cocktailparty en van een receptie tot een uitgebreid evenement. Ook voor zakelijke evenementen denken we graag met je mee.

Bij Hotel Restaurant de Wolfsberg is binnen én buiten plek voor jouw feest of partij. Bovendien is ook het héle landhuis af te huren als exclusieve feestlocatie. Live muziek of een DJ? Het kan allemaal. Ook culinair is er van alles mogelijk: van walking dinner, buffet en hippe foodstands tot een gangendiner, brunch of barbecue. Wij denken graag mee over de invulling van jouw feest en maken voor elk budget een feestelijk plan. We zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten.

FEESTARRANGEMENTEN

Om je te inspireren hebben we verschillende feestelijke arrangementen samengesteld. Heb je hele andere wensen? Samen creëren we graag het evenement dat het beste past!

MEER INFO?

Voor meer informatie kun je tussen 09:00 en 17:00 telefonisch contact opnemen het Hotel Restaurant De Wolfsberg via T 024 397  1327.

MEER INFO?

Voor meer informatie kun je tussen 09:00 en 17:00 telefonisch contact opnemen het Hotel Restaurant De Wolfsberg via T 024 397  1327.