Vier kerst bij de Wolfsberg

Vier kerst bij de Wolfsberg

Kerst, een tijd van warmte, gezelligheid, en samen zijn met dierbaren. Wat is er nu beter dan dit feestelijke seizoen te vieren in een prachtige omgeving? De Wolfsberg in Groesbeek biedt dit jaar een betoverende kerstervaring met een verrukkelijk culinair aanbod voor iedereen die de magie van de feestdagen wil omarmen.

 

Diner op Kerstavond

Op kerstavond begint de festiviteiten met een adembenemend 4-gangendiner. De Wolfsberg heeft een verfijnd menu samengesteld met heerlijke gerechten die passen bij de sfeer van de avond. Denk aan smaakvolle voorgerechten die de smaakpapillen prikkelen, gevolgd door verfijnde tussengerechten. Het hoofdgerecht, met zorg bereid door de getalenteerde chefs, zal ongetwijfeld een hoogtepunt van de avond zijn. En om af te sluiten, bieden ze een keuze aan verrukkelijke desserts die je in de kerststemming brengen.

Naast het smaakvolle eten heeft De Wolfsberg een indrukwekkende wijnkaart, met wijnen die speciaal zijn geselecteerd om de gerechten aan te vullen en te versterken. Het deskundige personeel staat klaar om je te adviseren over de perfecte wijn-spijscombinaties, zodat je elke hap en slok maximaal kunt waarderen.

kerst bij de wolfsberg

Eerste en Tweede Kerstdag

Voor degenen die de festiviteiten liever overdag willen vieren, heeft De Wolfsberg op eerste en tweede kerstdag een speciaal driegangen matinee en diner in petto. Hierbij kun je genieten van dezelfde culinaire hoogstandjes als tijdens het kerstavonddiner, maar dan op een iets ander tijdstip.

Het matinee biedt een ontspannen en lichte sfeer voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. De drie gangen zijn zorgvuldig samengesteld en worden geserveerd met een bijpassend wijnarrangement voor de ultieme smaakbeleving.

Het diner op deze dagen geeft je de kans om de magie van de kerstavond voort te zetten, met dezelfde heerlijke gerechten en wijnopties. Het romantische uitzicht en de sfeervolle ambiance van De Wolfsberg voegen een extra vleugje magie toe aan je kerstviering.

De Wolfsberg heeft dit jaar alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat je kerstviering speciaal wordt. De combinatie van uitstekend eten, goed gezelschap, en een betoverende omgeving maakt deze locatie de perfecte keuze voor jouw kerstfestiviteiten.

Als je van plan bent om kerst in Groesbeek te vieren, aarzel dan niet om De Wolfsberg te overwegen voor een onvergetelijke ervaring. Reserveer je tafel voor kerstavond of een van de matinee- en dinermogelijkheden op eerste en tweede kerstdag en maak je op voor een onvergetelijke kerstervaring in deze charmante locatie. De warmte en gastvrijheid van De Wolfsberg zorgen ervoor dat je je echt thuis voelt tijdens deze speciale dagen.