November Wildmaand

November Wildmaand

In Groesbeek staat de maand november in het teken van culinaire hoogstandjes, knusse avonden en het beste wat de herfst te bieden heeft. De Wolfsberg, een gerenommeerd restaurant en hotel in het hart van Groesbeek, nodigt liefhebbers van wildgerechten en wijn uit om de hele maand november te genieten van een speciaal samengesteld 3-gangen wildmenu. Daarnaast prijkt 2 zaterdagen, namelijk 11 en 25 november, de spectaculaire Wild en Wijn Proeverij op de agenda, waarbij een 5-gangen diner wordt geserveerd, inclusief bijpassende wijnen.

 

Het 3-gangen Wildmenu

Gedurende de hele maand november kunnen fijnproevers hun hart ophalen bij De Wolfsberg. Het restaurant staat bekend om zijn verfijnde keuken en gebruikt de herfst als inspiratiebron voor een uniek wildmenu. Dit menu is samengesteld door de getalenteerde chef-koks van De Wolfsberg en biedt een uitgelezen kans om de rijke smaken van wildgerechten te ontdekken. De Wolfsberg heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het bereiden van wild op een manier die de oorspronkelijke smaken recht doet.

Het 3-gangen wildmenu begint met een voorgerecht dat de smaakpapillen prikkelt. Een heerlijke wilde eendenborstfilet met rilette van gekonfijte eendenbout en kruidensalade. Vervolgens kun je genieten van een hoofdgerecht bestaande uit een duo van hertenrugfilet en hertensukade. Het menu wordt afgesloten met een dessert dat perfect past bij het seizoen, namelijk een panna cotta van vanille met peer, kaneel en stroopwafel. Optioneel kun je bij dit menu een wijnarrangement bestellen, zodat je bij elke gang een heerlijk bijpassende wijn ingeschonken krijgt.

 

 

Wild & Wijn Proeverij 

Voor wie nog dieper in de wereld van wildgerechten en wijn wil duiken, zijn de zaterdagen 11 en 25 november bij De Wolfsberg de data om te noteren. Tijdens deze bijzondere avonden staat een Wild en Wijn Proeverij op het programma, een culinaire belevenis die je niet mag missen.

Tijdens de Wild en Wijn Proeverij word je getrakteerd op een 5-gangen diner dat in harmonie is met de herfst. De gerechten zijn met zorg samengesteld en perfect gebalanceerd, met ingrediënten die de overvloed van de herfst weerspiegelen. Bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geserveerd, die zorgvuldig geselecteerd is. Dit zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring waarbij smaken tot in de kleinste details op elkaar zijn afgestemd.

Tijdens de avond kun je rekenen op deskundige uitleg en wijnadvies van het personeel, dat met passie en enthousiasme vertelt over de gerechten en wijnen die je voorgeschoteld krijgt. Het is de perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden en te leren over de kunst van wijn-spijscombinaties.

 

Of je nu een fijnproever bent, een liefhebber van wildgerechten, of gewoon op zoek bent naar een bijzondere avond uit, De Wolfsberg in Groesbeek biedt in november voor ieder wat wils. Reserveer snel je tafel en beleef de smaken van de herfst in al hun glorie tijdens de November Wildmaand. De 3-gangen wildmenu’s zijn beschikbaar gedurende de hele maand, terwijl de Wild en Wijn Proeverij op 11 en 25 november plaatsvindt. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de herfst is het perfecte seizoen om te genieten van deze culinaire hoogstandjes. Reserveren kan hier