Geniet deze zomer van live muziek in de Borreltuin

Geniet deze zomer van live muziek in de Borreltuin

De Borreltuin bij de Wolfsberg in Groesbeek is terug! De hele zomer geniet je elke zondag van live muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In deze blog ontdek je waarom het een must-visit is voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en genot.

 

De locatie

Verscholen tussen de groene weiden en majestueuze bossen in Groesbeek ligt De Wolfsberg, een hotel-restaurant met prachtig landgoed dat al eeuwenlang bezoekers in vervoering brengt. De borreltuin, het uitgebreide zomerterras, is als een oase van rust waar de dagelijkse beslommeringen moeiteloos vervagen. Bij aankomst word je direct verwelkomd door een charmante ambiance en een warme, gastvrije sfeer.

Live muziek

Terwijl je geniet van je favoriete drankje en smult van heerlijke hapjes, word je omringd door de betoverende klanken van live-muziek. Elke week staat er weer een getalenteerde artiest klaar om de borreltuin te voorzien van sfeervol muzikaal entertainment. Benieuwd welke artiesten er dit jaar optreden in de Borreltuin? Bekijk dan het programma

Heerlijk eten en drinken

Laat je verwennen door een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes en smaakvolle borrelhapjes. Van de fijnste wijnen en ambachtelijke bieren tot verfrissende cocktails en alcoholvrije opties, er is voor ieder wat wils. Daarnaast kun je verschillende borrelhapjes bestellen of ga voor een heerlijke borrelplank gevuld met een selectie van koude en warme hapjes.

 

Dus zoek jij nog een leuke belevenis deze zomer? Kom dan zeker eens langs in de Borreltuin. De Borreltuin bij de Wolfsberg is de ultieme bestemming voor liefhebbers van lekker eten, verfrissende drankjes en live-entertainment. Kom langs en laat je verrassen door de magie van onze tuin. We verwelkomen je met open armen en beloven je een middag vol plezier, smaak en genot.