Wildmaand bij de Wolfsberg!
De laatste maand wild bij De Wolfsberg, een culinair avontuur vol smaakvolle gerechten met de beste wildproducten. Tijdens zowel de lunch als het diner kunt u genieten van ons speciaal samengestelde wildmenu, beschikbaar als 4-gangenmenu of losse gerechten.
Bent u ook zo wild? Op 24 januari 2025 organiseren we Lets go Wild! een Wild en Wijn avond met een exclusief menu en bijpassende wijnen.
Bekijk hieronder ons menu voor de wildmaand.
Wildmenu
DE KEUKEN
Bij Hotel Restaurant de Wolfsberg omarmen we de seizoenen in onze keuken, met de herfst als een van de mooiste culinaire tijden van het jaar. Ons keukenteam werkt met de rijkdommen van dit seizoen, zoals wild, paddenstoelen en pompoenen. We koken met passie voor pure ingrediënten, direct uit de natuur. De kleuren en smaken van de herfst komen tot leven in elk gerecht, waarbij traditie en creativiteit samenkomen op uw bord. Laat u verrassen door de warmte en verfijning van de herfst in elk seizoensgerecht.