Wildmaand bij de Wolfsberg!

Vanaf 18 oktober opent De Wolfsberg haar deuren voor de Wildmaand, een culinair avontuur vol smaakvolle gerechten met de beste wildproducten. Tijdens zowel de lunch als het diner kunt u genieten van ons speciaal samengestelde wildmenu, beschikbaar als 4-gangenmenu of losse gerechten.

Ook organiseren we op 15 en 29 november een Wild en Wijn avond met een exclusief menu en bijpassende wijnen.

Bekijk hieronder ons menu voor de wildmaand.

Wildmenu

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

DE KEUKEN

Bij Hotel Restaurant de Wolfsberg omarmen we de seizoenen in onze keuken, met de herfst als een van de mooiste culinaire tijden van het jaar. Ons keukenteam werkt met de rijkdommen van dit seizoen, zoals wild, paddenstoelen en pompoenen. We koken met passie voor pure ingrediënten, direct uit de natuur. De kleuren en smaken van de herfst komen tot leven in elk gerecht, waarbij traditie en creativiteit samenkomen op uw bord. Laat u verrassen door de warmte en verfijning van de herfst in elk seizoensgerecht.